Een greep uit onze projecten


Schouwburg de Lawei

Lawei investeert in bereikbaarheid

 

Onlangs is in de mooie Drachtster schouwburg de oude telefooninstallatie vervangen. De oude installatie was aan vervanging toe en vooral de nieuwe technieken nodigden uit tot investeren.

 

Het bedrijf is nu aangesloten op een glasvezel van KPN (FryslânRing) waarmee de internetsnelheden en de stabiliteit zover zijn verbeterd dat ook het reserveringssysteem van de schouwburg nu weer in eigen huis kan worden geplaatst. Tot voor kort was dit in een gehoste omgeving in centraal Nederland geplaatst.

Een bijkomend voordeel is dat ook het spraakverkeer nu over IP kan worden geleid wat vooral ook kostenreductie met zich meebrengt.

 

Wanneer de nieuwe programmagids uitkomt is er altijd een erg druk telefoon- en dataverkeer. Hierdoor traden bij de oude systemen regelmatig problemen op. Met de nieuwe situatie hoop de Lawei weer jarenlang vooruit te kunnen.

 Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum