Een greep uit onze projecten


Pranger Rosier Installaties

Alle vestigingen gekoppeld

Pranger-Rosier is een allround installatiebedrijf dat zich bezighoudt met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: zij zijn uw partner van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer, in alle technische disciplines.
aldus de website van het bedrijf. 


Pranger Rosier heeft vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek en maakt al jaren gebruik van onze diensten. Daar zijn we best trots op. Zij snappen als geen ander dat moderne techniek een grote bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van een hele organisatie.

 

Het bedrijf maakt al geruime tijd gebruik van een Panasonic IP installatie en heeft alle vestigingen gekoppeld aan de centrale receptie. Deze receptie is verdeeld over 2 vestigingen. Hiervoor is de al langer in gebruik zijnde bestaande installatie aangepast naar een full IP uitvoering TDE600. Dit biedt de mogelijkheid om via IP de gesprekken van alle vestigingen zo te routeren dat ze virtueel onder hetzelfde dak zitten. Op deze wijze krijgen klanten altijd de juiste persoon aan de lijn en bij niet opnemen een terugval naar de centrale receptie. Ook is een aantal belangrijke gebruikers intern met het GSM toestel gekoppeld aan het vaste netwerk. Hierdoor is op de recepties nu ook duidelijk wat de status van de GSM gebruikers is.

Kortom: een prachtig voorbeeld van slim omgaan met de moderne techniek.

 

 Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum