Een greep uit onze projecten


Hampshire hotels Groningen

Hampshire hotelgroep is een bekende naam in Nerderland. De stad Groningen heeft 2 Hampshire hotels van dezelfde eigenaar. Eén in de binnenstad en één aan de rand van de stad. Het meest in het oog springend is de Plaza vestiging. Een groot glazen gebouw aan de rand van de stad. Dit voormalige KPN gebouw beschikt over een hele uitgebreide infrastructuur alleen niet geschikt voor IP. Om over te gaan op IP telefonie moest er dus een slimme oplossing worden bedacht. Door te kiezen voor een Panasonic NS700 all IP oplossing kon het hotel overgaan naar IP. Het voordeel van dit systeem is dat naast de volledige IP integratie met faciliteiten, de kamers op ongewijzigde bekabeling konden worden aangesloten. 
Naast het hotel maken ook een aantal andere bedrijven gebruik van het gebouw en bijbehorende faciliteiten. Ook dat is allemaal netjes geintegreerd.
Hampshire centrum beschikt over een identieke installatie. Samen met de professionals en onze goede relatie VH ICT is het project succesvol afgerond.
We zijn trots dit mooie bedrijf als klant te mogen hebben.
 

Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum