Een greep uit onze projecten


Van Elst en Oosterbaan

Accountants kantoor breidt uit

 

Het Leeuwarden accountantskantoor van Elst en Oosterbaan heeft onlangs een nieuw gedeelte aan het bestaande pand toegevoegd.

Dit is onder andere bedoeld om de groeiende organisatie te kunnen huisvesten maar ook om de medewekers van Deelstra Jansen Administratie en Advies te kunnen bergen.

Dit kantoor is verhuisd vanuit Grou naar Leeuwarden.

Beide bedrijven maken gebruik van een Panasonic TDE200 IP centrale met daarop allemaal interne IP toestellen.

De centrale is zodanig ingedeeld dat ieder bedrijf onafhankelijk van elkaar opereerd.

 

Ook de cat6 UTP netwerkbekabeling is samen met en in opdracht van de installateur Bouma te Sumar door Faber Telecom & Data in het pand aangelegd. Om het pand in de toekomst maximaal flexibel te kunnen indelen is gekozen voor op iedere verdieping een eigen patchruimte. 

 

Voor de externe bewaking wordt gebruik gemaakt van Mobotix IP camera's rondom het pand. Deze hoge resolutie camera's geven een erg goede weergave van opgenomen beelden mocht dat nodig zijn...Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum