Nieuws


1 Juni 2017   Einde ISDN per 2019

Wij hebben u vorig jaar geinformeerd over de mogelijke beëindiging van de ISDN diensten door KPN.
Nu is er eindelijk duidelijkheid. Er is door KPN aangegeven dat in de loop van 2019 de dienst uitgefaseerd zal gaan worden. Dus zoals wij al eerder hebben gemeld heeft u gelukkig ruimschoots de tijd om uw installatie hierop aan te passen. 

Heeft u nog een telefooninstallatie die gebruik maakt van ISDN lijnen, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing die het beste bij uw situatie past.

In sommige gevallen zal dit een kleine aanpassing in het bestaande systeem kunnen zijn, maar misschien moet er ook wel een compleet andere oplossing komen. Nieuwe systemen en technieken geven vaak ook weer meer mogelijkheden, niet alleen om kosten te besparen, maar ook om efficiënter te werken waardoor u eigenlijk dubbelop bespaart. En of deze oplossing dan volledig vanuit de cloud komt of juist met een eigen telefooninstallatie die met VoIP wordt aangesloten, dat maakt ons niet uit: wij zijn van beide markten thuis.

Bel of mail even voor meer informatie, wij adviseren u graag zoals u van ons gewend bent: Nuchter, eerlijk en afgestemd op uw situatie.

< Terug