Nieuws


22 Jan 2015   Winnaar van Voiceworks Partner Awards

Faber Telecom & Data wint de Best Business Case Award op Voiceworks Partner Awards avond.


Faber Telecom & Data ontving vorige maand uit handen van acteur Harry "Albert Heijn" Piekema de Best Business Case Award Gold op de jaarlijkse Voiceworks Partner Awards avond. Dit is de eerste maal dat wij in de prijzen vielen van de innovatieve zakelijke telecomaanbieder. De Voiceworks Partner Awards had dit jaar het thema ‘Sail to Success’. 
Voiceworks B.V. riep zijn partners op om innovatieve, complete of klantgerichte case(s) in te dienen. De cases zijn beoordeeld op innovatie, de toegepaste technologie, klantgerichtheid en de compleetheid van de geïmplementeerde case. Wij hadden ons project NEF ingediend omdat daar veel van de technologieën en diensten samenkomen in één project. Naar aanleiding van de beoordelingsronde was Faber Telecom & Data één van de genomineerden. Na een stemperiode en pitch op het podium ontvingen wij de meeste stemmen en namen daarmee de Best Business Case Gold in ontvangst.

Wij danken iedereen die op ons heeft gestemd !!

Voor het volledige overzicht klik op http://www.voiceworks.com/nl/nieuws/winnaars-voiceworks-partner-awards-2015Ingediende Case:

Omvang case: 180 gebruikers waarvan 90 GSM 

Wat was de vraag van uw eindklant?

Het betreft een sociale werkplaats die is gefuseerd met eenzelfde werkplaats in de andere gemeente. Hierdoor ontstond een bedrijf met 800 medewerkers waarvan 450 op de beide locaties werken.
De bestaande installatie wilde men bij voorkeur uitbreiden zodat het hele bedrijf er gebruik van kon maken. Faber Telecom & Data was al jaren leverancier bij een van de beide bedrijven.

Wat was uw oplossing en welke dienst(en) heeft u geïmplementeerd?

Doordat er al een Panasonic installatie aanwezig was en deze middels upgrades uitgebreid kon worden naar een volledige IP-omgeving, was de investering relatief laag en kon aan de gestelde wensen worden voldaan. De beide vestigingen zijn gekoppeld via glasverbindingen van de lokale kabelmaatschappij.
Doordat Voiceworks tevens de unieke mogelijkheid biedt om vast-mobiel integratie op basis van Voice Connect aan te sluiten, was onze oplossing voor het bedrijf de meest aantrekkelijke. Andere aanbieders hadden uitsluitend dit soort oplossingen bij een volledige gehoste oplossing te bieden. De medewerkers maken nu gebruik van vaste, DECT- en GSM-toestellen. Alles is via een intern nummerplan geïntegreerd.

Waarom vindt u dat uw case in aanmerking komt voor de Best Business Case Award?

Wij vinden het een speciale case omdat is bewezen dat Voiceworks en Panasonic beiden een prachtige oplossing kunnen bieden op die plaatsen waar Voice Connect noodzakelijk is. De genoemde toepassing van zoveel toestellen, onder andere via het GSM-netwerk, was in dat stadium van de uitrol door Voiceworks redelijk uniek en mede door de inmenging van onze Partner Manager is de order gevallen. Er zijn een paar start-up problemen geweest, maar ondertussen lijkt het een zeer succesvol project. Volgens het hoofd ICT is een besparing van 30% mogelijk.

< Terug