Nieuws


18 Sept 2014   Nu ook mobiele oplossingen bij Faber Telecom & Data


Doordat wij constant de marktontwikkelingen volgen ontstaan er binnen ons bedrijf ook nieuwe producten en diensten.
Een van die ontwikkelingen is de wens van klanten om de kantoor- en mobiele telefoons aan elkaar te koppelen zodanig dat het één virtueel geheel kan worden.

Hierdoor was het noodzakelijk om mobiele abonnementen aan ons leveringspakket toe te voegen.
Hiervoor zijn aantrekkelijke afspraken met onze provider Voiceworks gemaakt. Zij bieden als een van de weinige zelfstandige providers een geheel eigen integratie via het netwerk van KPN. Dus vertrouwd.
Voorwaarde is dat u gebruikt maakt van IP telefonie. Dit is in verschillende vormen af te nemen.
Wij informeren u graag zoals u dat van ons gewend bent. Eerlijk en nuchter.

Voordelen hiervan zijn:

  • Eenvoudige implementatie
  • Vaste faciliteiten ook mobiel beschikbaar
  • Geschikt voor de meeste VoIP-centrales
  • Snel simkaarten activeren en deactiveren
  • Twee mobiele nummers op één simkaart
  • Zelf aan het roer met Operator Online
  • Eén aanspreekpunt en één factuur voor zowel vast als mobiel
  • Per maand opzegbaar
  
Geinteresseerd? Klik hier en wij nemen contact met u op.

Algemeen:
Vindt u het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn? Dan is het integreren van uw vaste en mobiele telefonie een zeer interessante optie. U weet dan zeker dat u geen telefoontje meer misloopt. ​Dankzij een slimme koppeling komen alle faciliteiten waaraan u bij vaste telefonie gewend bent, ook beschikbaar voor uw mobiele telefoon(s).

Vaste faciliteiten ook op uw mobiel
Een groot pluspunt van de vast-mobiel koppeling is dat de faciliteiten, waaraan u gewend bent met uw telefooncentrale, nu ook beschikbaar komen voor uw mobiele gebruikers. Dat levert u veel plezier en extra gebruiksgemak op. Wat dacht u er bijvoorbeeld van als uw medewerkers elkaar voortaan ook mobiel kunnen bellen met behulp van verkorte kiesnummers (101, 102)?  

Snel nieuwe simkaarten actief 
Vindt u het belangrijk om snel gebruik te kunnen maken van een nieuw abonnement? Ook dan is dit de ideale oplossing. Wij kunnen namelijk met één muisklik uw simkaarten activeren en koppelen aan de door u gewenste mobiele nummers. 
Meerdere mobiele nummers per simkaart
Vindt u het handig om privé- en zakelijke gesprekken te kunnen scheiden? Bij de vast-mobiel koppeling kunt u twee nummers koppelen aan één simkaart. Dankzij deze functionaliteit kunt u uw tweede toestel dus de deur uit doen. Ook hoeft u dat ene nummer voortaan niet meer door te schakelen naar dat andere toestel. Dit levert u niet alleen veel extra gemak op, maar bespaart u bovendien kosten.

Eén aanspreekpunt en één factuur
Neemt u uw vaste telefonie ook af via Faber Telecom & Data? Dan heeft u in de toekomst nog maar te maken met één aanspreekpunt voor al uw telefonie-activiteiten. Uit eigen ervaring zult u ongetwijfeld weten hoeveel tijd u hierdoor kunt besparen. Bovendien weet u zeker dat u, in het geval van vragen, geholpen wordt door mensen met kennis van uw specifieke situatie. Aan een half woord hebben wij al genoeg om u op weg te helpen. Als u naast de vast-mobiel koppeling ook vaste telefonie via ons afneemt, ontvangt u bovendien nog maar één factuur voor al uw telefonie. Meer overzicht kunt u zich niet wensen.

Gemakkelijk realiseerbaar
Het principe van de vast-mobiel koppeling is verrassend eenvoudig. Mobiele toestellen presenteren zich als een standaard toestel naar uw telefooncentrale. Een belangrijk voordeel van dit werkingsprincipe is dat er weinig tot niets hoeft te worden geprogrammeerd in uw telefooncentrale. U kunt dus gebruik maken van de vast-mobiel koppeling zonder ingewikkelde toestanden.

Betrouwbaar
Gesprekken lopen via het betrouwbare GSM/UMTS-netwerk van KPN. Het communicatieplatform waarvan gebruik wordt gemaakt, is gestationeerd op maximaal beveiligde externe locaties en redundant uitgevoerd. Bedrijfszekerheid en continuïteit staan voorop. Faber Telecom & Data heeft met de dienst 'vast-mobiel integratie' de ideale oplossing voor u in huis. Als u gebruik maakt van de vast-mobiel integratie profiteert u van alle faciliteiten van uw telefooncentrale terwijl u uw mobiele telefoon gebruikt. 

Daarnaast verkopen wij ook mobiele abonnementen voor de medewerkers die niet gekoppeld hoeven te worden op de telefooncentrale. Deze abonnementen zijn al af te sluiten vanaf € 7,50 per maand. 

Meer weten over deze oplossing? Neem dan contact met ons op of bezoek onze vernieuwde website.

Telefoon. 0519-242024
Website. www.faber-telecom.nl
E-mailadres. info@faber-telecom.nl

 

< Terug