Nieuws


3 Juli 2013   Vast-mobiel integratie en de 'bereikbaarheidsapp Reach'

Er wordt veel gesproken over de mogelijkheid om op één toestel bereikbaar te zijn zowel binnen als buiten. Dit noemt men vast-mobiel integratie (vamo).
De vast-mobiel integratie verbindt het brede gamma aan faciliteiten van uw telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Dit is mogelijk met Mobile Connect. Dit koppelt uw telefooncentrale namelijk aan het ultramoderne mobiele communicatie platform van Voiceworks.

Elke zakelijke mobiele gebruiker krijgt bij Voiceworks Mobile de beschikking over de persoonlijke ‘Bereikbaarheidsapp Reach’. In deze unieke en gebruiksvriendelijke bereikbaarheidsapp stelt u uw bereikbaarheid zeer eenvoudig tot in detail in.
 

 

 


Dankzij deze verbinding komen alle faciliteiten waaraan u bij vaste telefonie gewend bent, ook op uw mobiele telefoon(s) beschikbaar. Denk hierbij aan de BLF (Busy Lamp Field). Met BLF kunt u op uw vaste toestel zien of een bepaalde mobiele extensie in gesprek is. Dezelfde knoppen zijn ook te gebruiken voor Call Pickup (het aannemen van een gesprek die bij uw collega overgaat) en Speed Dial, om deze collega met 1 druk op de knop te bellen. Ideaal voor de telefonisten om in één oogopslag te kunnen zien of de persoon die ze willen bellen bereikbaar is, ook al is deze persoon onderweg en niet binnen het bedrijf. Daarnaast kan de mobiele gebruiker er ook voor kiezen om zijn/haar status te veranderen. De gebruiker kan zijn status net als met een vast toestel op "niet storen" zetten, zodat deze persoon niet gestoord kan worden. Het lampje op het telefonisten console brandt dan bij die extensie. Zoals u kunt zien is er geen onderscheid meer tussen op kantoor zijn of onderweg zijn, de bereikbaarheid blijft optimaal.

Mobiele toestellen presenteren zich als een standaard toestel naar uw telefooncentrale. Doordat de centrale uw mobiele toestellen ziet als standaard vaste toestellen, hoeft er weinig tot niets te worden geprogrammeerd in uw telefooncentrale. Er is ook geen app nodig om dit te laten werken, iedere simpele mobiele telefoon, bijv. een Nokia 3310 kan worden geïntegreerd middels deze dienst.

Elke zakelijke mobiele gebruiker krijgt bij Voiceworks Mobile de beschikking over de persoonlijke ‘Bereikbaarheidsapp Reach’. In deze unieke en gebruiksvriendelijke bereikbaarheidsapp stelt u uw bereikbaarheid zeer eenvoudig tot in detail in. Reach is overal en te allen tijde te wijzigen in onze online webtool Operator Online.

< Terug