Datanetwerken volgens hoogste standaard


Faber Telecom & Data is specialist in de aanleg van datanetwerken volgens de hoogste standaarden. Zowel glas- als koper verbindingen worden door ons in eigen beheer gerealiseerd.
Met grote zorgvuldigheid worden de datanetwerken compleet en gecertificeerd door ons opgeleverd.

           
 

Dankzij onze kennis en ervaring gebruiken we bij de aanleg gegarandeerd de juiste materialen. Daarnaast beschikken we zelf over meetapparatuur om het netwerk optimaal te laten functioneren na oplevering.
 
Bekabelingsconcepten
Snelle dataoverdracht tussen de werkstations en de server vraagt een hoge betrouwbaarheid én beschikbaarheid van het datanetwerk. Wij werken daarom met bekabelingsconcepten van Siemon en AMP. Hiermee realiseren wij met veel succes stabiele datanetwerken in kantooromgevingen, fabrieken, scholen, etc.

Siemon Cabling System
The Siemon Company is een wereldwijde speler en levert producten die aan zeer hoge eisen voldoen. Siemon ontwikkelt en produceert componenten en biedt ondersteuning voor het ontwerpen van de IT-infrastructuur die nodig is om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

AMP
AMP is een onderdeel van TE Connectivity en is eveneens een wereld speler van formaat. AMP levert een volledig programma van bekabeling en bekabelingsproducten. Het gaat hierbij om meer dan 700.000 artikelen op het gebied van connectivity, voor zowel koper- als glasvezelkabel.

Ook een bestaand netwerk kunt u door ons laten doormeten om erachter te komen of het nog voldoet aan de gestelde eisen.